Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Het Oostvlaams metaalverwerkingsbedrijf met een rijke traditie

Waasland Recycling is ontstaan uit het vroegere William Van der Gucht Metaalrecycling. De eigenlijke wortels liggen in buurgemeente De Klinge. Eind jaren ’90 bleek het bestaande terrein te klein en werd er uitgeweken naar het bedrijventerrein Kluizenmolen in Sint-Gillis-Waas. Een werf van ongeveer 1.2 hectare, waarvan ongeveer 1/3 overdekt, werd vanaf dat moment het strijdtoneel voor de inzameling en bewerking van oude metalen. Ongeveer 10 jaar later, werd hier nog eens een 3.500m² aan toegevoegd.

De logistiek gunstige positie (as Antwerpen-Gent & aan de rand van de haven van Antwerpen) alsook de oppervlakte van het terrein op zich, hebben geen windeieren gelegd.  De oorsprong of bestemming van alle materialen is vaak zeer divers.
Kwaliteit en service werden steeds hoog in het vaandel gedragen.  Het eigen wagenpark met de eigen containers in combinatie met de vakmannen op de werf, zorgen steeds voor een zo correct mogelijke afwerking.

Gezien de mindere economische tijden en de consolidatiegolf die de sector beheerste, werd eind 2013 gekozen voor de verkoop van William Van der Gucht Metaalrecycling aan de Casier Group:  Waasland Recycling was een feit!
De bestaande infrastructuur en know-how,  geruggesteund door het raderwerk van de Casier Group, lijken het ideale recept om Waasland Recycling verder te laten groeien.

Bent u op zoek naar een gereputeerde en gevestigde partner voor de verwerking van uw metaalafval? Neem dan snel contact met ons op.